Projekter og udstillinger

ART4 jubilæumsudstilling

Fernisering og fredagsbar i Røde Tårn den 1. september kl. 15 – 17

Kom og se en spændende og anderledes udstilling hvor gruppens kunstnere byder ind med værker under temaet Menneskets Natur.

Kunst i pinsen udstilling

Vi udstiller på Kunstnergården i Dianalund

Vi er blevet inviteret til at udstille på Kunstnergården i Dianalund. Det har vi selvfølgelig sagt ja til!

Du kan finde os på Kunstnergården fra den 27. til den 29. maj, kl. 11 – 17, hvor vi udstiller med egne og fælles værker.

Du kan se mere om kunst i pinsen udstillingen på www.kunstnergaarden.dk

Vi glæder os til at se dig i pinsen!

Et nyt eventyr venter Håbets Pyramide

ART4s medlemmer, med hjælp fra to fynske skatere, har som planlagt nedtaget Håbets Pyramide fra udstillingspladsen ved Stillinge Strand.  

ART4 kan se tilbage på et vellykket kunstnerisk event, hvor både Tour de France, Vestsjælland, borgmester- og ambassadørtaler og mange besøgende var med til at gøre Håbets Pyramide til noget ganske særligt.

ART4s medlemmer, med hjælp fra to fynske skatere, har som planlagt nedtaget Håbets Pyramide fra udstillingspladsen ved Stillinge Strand.  

ART4 fokuserer også på miljøets bæredygtighed, hvorfor valget faldt på skaterafdelingen i Polymeren hal 87 i Årslev ved Odense, som overtager og genbruger materialerne til en skaterrampe.

Håbet eksisterer stadig og måske et nyt lille eventyr vil finde vej frem.

Håbets Pyramide

Efter coronaens hærgen og med krigens rædsler i Europa, skal Håbets Pyramide minde om, at der altid er håb.

ART4 har valgt at udtrykke deres søgen efter håbet ved at rejse en stor pyramide ved Stillinge Strand i Vestsjælland. Håbets Pyramide er skabt som en kunstgenstand, der som symbol, rækker tusinder af år tilbage og på samme tid peger fremad. Kunstprojektet præsenteres i forbindelse med Tour de France’s historiske etape i Vestsjælland.

Projektet, der er lavet i samarbejde med Slagelse Kommune og Sydbank/Trelleborg Fonden, fortsætter frem til ultimo 2022.